<meta name=
Michal Šmahel vybojoval svůj debut mezi šestnácti provazy

Michal Šmahel vybojoval svůj debut mezi šestnácti provazy

14. Říjen 2007 | Vložil: Josef Pohl

13. října 

V sobotu 13.10. jsme vyrazili na další kolo II. ligy boxu můžů do Rakovníku. I přes neuvěřitelné množství nadávek našeho řidiče a kamaráda Tomáše „Godzilly“ Hraničky jsme dojeli na místo v pohodě a s dobrou náladou.

Na losování jsme k naší radosti zjistili, že se bude boxovat pouze 15 zápasů, což slibovalo brzký návrat domů. Michal nalosoval soupeře Tomáše Hanzu z BC Julia Thormy Praha, který byl na Pardubice jistě nažhaven za porážku od našeho Smetánky.

První kolo začalo aktivně od našeho borce slušnou sérii úderů, která naznačoval v jakém duchu se celý zápas bude odehrávat. První kolo bylo tedy lehce pro Michala, kdy jeho soupeř pouze kontroval dosti nečistými údery otevřenou rukavicí.

I druhé kolo začalo slibně, ovšem s postupem času se na Michalovi začaly objevovat známky únavy. V polovině kola byl Hanza veřejně napomínán za „facky“. Vzhledem k tomu by se i toto kolo dalo soudit za vyrovnané.

V posledním kole už Šmahy nesebral dostatek sil a výrazně ho prohrál. Díky tomu i zaslouženě prohrál celý zápas na body. Takže: Chce to BĚHAT!!!

(Visited 76 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail