<meta name=
Velká cena Žižkova

Velká cena Žižkova

1. Listopad 2007 | Vložil: Josef Pohl

29. říjen  V Praze na Žižkově proběhl již 3. ročník Velké ceny Žižkova. Zůžastnilo se jej 24 boxerů z 9ti oddílů. Za SKP Pardubie byli nominováni Lenka Smetánková, Petr Kopřiva a Tomáš Hranička.

Ženy:

Váha do 63kg:  Lenka Smetnková (SKP Pardubice) –Lukešová (BC Star Plzeň)

Již potřetí se utkali tyto naše přední boxerky a opět to byla bitva jako řemen. Lenka se snažila boxovat na krátkou vzdálenost, soupeřka naopak na distanc. Utkání těsně na body prohrála naše závodnice, ale výkon obou boxerek bxl odměněn bouřlivým aplausem.Muži:

Váha do 91kg: Petr Kopřiva  (SKP Pardubice) –Polyakov  (BC Žižkov)Petr od počátku boxoval se zbytečným respektem. První kolo bylo velice vlažné. Od druhého kola již tlak vystupňoval a v posledním kole již boxoval tak, jak ho známe a vyhrál jasně na body. Tímto získal pohár Žižkova.

Váha nad 91kg:  Tomáš „Godzilla“ Hranička (SKP Pardubice) –Housar (BC Žižkov)
I Tomáš boxoval v 1. kole s vicemistrem republiky z roku 2006 a extraligovým boxerem opatrně. Od druhého kola přidal a v posledním kole již byl lepší. Protože dvě kola prohrál a jedno vyhrál, nakonec celkově prohrál na body.Utkání Lenky Smetánkové a Tomáše Hraničky patřily k nejlepším celého galavečera. Nyní se připravujeme na utkání v  Jíčíně 22.11.2008.

(Visited 43 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail