<meta name=
Box Třeboň

Box Třeboň

16. Prosinec 2007 | Vložil: Jiří Štaud

Dne 15.12.2007 proběhlo další kolo II. ligy v boxu. Této předvánoční akce se zůčastnilo 57 boxerů z 13 oddílů. Za SKP oddíl boxu Pardubice se zůčastnilo 6 boxerů pod vedením 2 trenérů.

ženy: 

váha do 60 kg. Lenka Smetánková (SKP Pardubice) – Zabilková (SK Třeboň)

Ačkoliv technicky špatně boxující soupeřku hnala celá sportovní hala, dokázala Lenka zápas po takticko-technické stránce zvládnout a zaslouženě vyhrála na body.

muži:

váha do 75 kg. Josef Pohl (SKP Pardubice) – Havel (Samson České Budějovice)

Utkání dvou již zkušených boxerů bylo vyrovnané. Josef nebojoval technicky a toto nahrazoval bojovností jemu vlastní. Protože Josef je zároveň trenérem našeho oddílu, má málo času na svoji osobní přípravu, což se projevilo proti soupeři, který boxuje extraligu a prohrál na body.

váha do 91 kg. Vojtěch Mrklovský (SKP Pardubice) – Matoušek (Geosan Praha)

Vojta při svém prvním utkání zaplatil nováčkovskou daň. Přepálil první kolo, které jasně vyhrál. Druhé kolo již bylo oboustranně vyrovnané a třetí kolo již nemohl, a proto prohrál zápas na body.

váha nad 91 kg. Tomáš „Godzilla“ Hranička (SKP Pardubice) – Javurek (Geosan Praha)

Tomáš vážící 117 kg. nastoupil ke svému prvnímu zápasu proti soupeři vážícímu 103 kg, který boxoval již 10. utkání. Přesto zápas byl zcela vyrovnán. Tomáš podal z našich boxerů nejlepší výkon, boxoval takticky z dvojitého krytu a každou akci soupeře okamžitě vracel. Utkání se všem velice líbilo a bylo skvělou tečkou za boxerským odpolednem. Tomáš jen těsně prohrál na body.

V kategorii do 91 kg František Smetánka a v kategorii nad 91 kg Michal Šmahel neměli soupeře.

(Visited 217 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail