<meta name=
Godzillák si připsal výhru!

Godzillák si připsal výhru!

3. Únor 2008 | Vložil: Jan Cibulka

2. únor  Další kolo II. ligy v boxu hostil klub BC Třeboň.  Vyjeli jsme s pěti borci pod vedením trenérů Štauda a Pohla. Do třeboně se sjelo velké množství borců, takže se po skoro dvouhodinovém losování ustálil počet zápasů na 42, což znamenalo boxerský maraton. I Přesto zde nenašli soupeře Vojta Kačalka ve váze do 42kg a František smetánka v těžké váze.

Kadeti:

Váha do 66kg:  Jiří Štaud (SKP Pardubice) –Hoško (Baník Sokolov)

V souboji dvou již jistých účastníků mistrovství republiky  kadetů, zvítězil na body aktivnější Hoško. Jirka vyhrál pouze poslední kolo, což na zvrácení výsledku nestačilo.

Junioři:
Váha do 75kg:  Dan Vamberský (SKP Pardubice) –Dubský (BCTN České Budějovice)

Dan nastoupil do svého prvního zápasu výborně a plnil pokyny trenérů. Soupeře hned na úvod zápasu zasypal sérií úderů, na což rozhodčí reagoval počítáním. Totéž se ještě dvakrát opakovalo a Dan si tak při své premiéře v ringu připsal vítězství RSC v 1. kole. Gratulujeme!

Muži:

Váha nad 91kg:  Tomáš „Godzilla“ Hranička (SKP Pardubice) –Hanza (BC J. Thormy Praha)

V posledním večera změřil Tomáš síly se zkušenějším Hanzou. Vypadá to, že jsme si na tohoto borce zasedli, protože již má na kontě dva zápasy s našimi boxery. Tomáš měl tentokrát svůj den a soupeři nedal šanci. Poslouchal radY trenérů a nepuštěl se s tvrdým sopeřem do výměn a boxoval na dlouhé ruce. Své vítězství na body potvrdil mohutným závěrem v poslední minutě zápasu.
(Visited 27 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail