<meta name=
Hradec Králové

Hradec Králové

2. Březen 2008 | Vložil: Jiří Štaud

1. březen

V KD Adalbertinum 10. kolo II.ligy v boxu. Boxovalo zde 33 dvojic z 16 oddílů. Za náš oddíl startovalo pět boxerů se střídavými úspěchy. V ringu sekundovali J.Štaud a J.Pohl. První je vždy náš boxer.

Kadeti

váha do 48kg. Vojtěch Kačalka – Horváth (BC Žižkov Praha)

Vojta měl v ringu stejně jako jeho soupeř premiéru. V prvním kole boxoval nervózně, ale do druhého kola nastoupil nebojácně. Soupeře zasypal sérií úderů, tento byl rozhodčím odpočítán a utkání bylo ukončeno RSC pro Vojtu.

Junioři:

váha do 75tkg    Dan Vamberský – Pršanec (SKB Třeboň)

Dan inkasoval náhodný úder v době, kdy utkání vedl na body. Bohužel byl po úderu otřesen a sekundant po domluvě s rozhodčím utkání ukončili ve prospěch soupeře RSC.

muži:

váha do 91kg. Vojtěch Mrklovský – Sklenář (Sokol Trutnov)

Toto utkání skončilo pro Vojtu nešťastně. Ke konci I. kola Vojta inkasoval tvrdý úder, rozhočí zakřičel stop a Vojta neboxoval, v tom soupeř vypálil další ránu a Vojta upadl na podlahu ringu. Nejednalo se o faul ze strany soupeře, ani o úmysl udeřit po stopu, soupeř zasáhl rychle a reflexně. Vojta prohrál RSC.

Váha do 91 kg. Petr Kopřiva – Křižo (BC Praha)

Petr vyhrál zcela zaslouženě u všech bodových rozhodčích. Po celé utkání byl aktivnější, akce začínal i končil. Soupeř boxoval z dvojitého krytu a ústupu a Petr ho tvrdě a přesně zasahoval.

Váha nad 91kg. Tomáš „Godzilla“ Hranička – Křelina (BC Jíčín)

Tomáš s úřadujícím juniorským mistrem ČR boxoval se zbytečným respektem. Nedokázal využít váhové i výškové převahy. Na druhou stranu musím říci, že tomáš měl teprve svůj 4. zápas a soupeř 40. Hranička prohrál na body.

(Visited 44 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail