<meta name=
Výsledkový servis

Výsledkový servis

19. Říjen 2008 | Vložil: Josef Pohl

Výsledky z dalších kol druhé ligy v Hradci Králové a Brandýse nad Labem.

4. říjen V hradeckém Adalbertinu se uskutečnilo další kolo druhé ligy boxu. Za SKP BOX Pardubice zde nastoupili Tomáš Hranička a Vojta Mrklovský, ten bohužel nenašel v Hradci soupeře.

Váha nad 91kg:  Tomáš „Godzilla“ Hranička (SKP Pardubice) –Dvorčuk (SK Boxing Praha)

V tomto zápase, který byl odvetou z Pardubic, Tomáš jasně předčil svého spoupeře a z ústupu si pohlídal jeho stálý útok. Výsledkem toho bylo jeho jasné vítězství na body.

18. říjen

Brandýs nad Labem hostil třetí kolo II. ligy. Pardubická výprava se zkládala výhradně z těžkých vah Vojty Mrklovského, Petra Kopřivy a Tomáše hraničky. Na místo se sjelo 77 boxerů, takže se již tradičně jednalo o boxerský maraton o 35 zápasech.

Váha do 91kg:  Vojtěch Mrklovský  (SKP Pardubice) –Šíma (BC Samson České Budějovice )

První kolo začo opatrně z obou stran a bylo v něm málo boxerských akcí. Tempo zápasu se poté začalo stupňovat a bylo jasné, že má Vojta jasně silově navrh, přesto, že jeho soupeř byl o váhu těžší. V posledním kole již byla převaha našeho borce jasná a soupeř nenašel jinou obranu než otáčení se a vyhýbání boje. To vyústilo v diskvalifikaci a Vojtovo vítězství.

Váha do 91kg:  Petr Kopřiva (SKP Pardubice) – Balíček  (SKP Rakovník)

V tomto zápase narazila kosa na kámen a setkali se dva do té doby neporažení borci. Od úvodu bylo jasné, že rakovnický borec je ranař a útočí především silově na krátkou vzdálenost. Na to však našel Petr recept v dlouhých direktech ze zadní ruky a pěkně kontroval. Nicméně se projevila slabší fyzička našeho borce a ten prohrál na body po krásném zápase.

Váha nad 91kg:  Tomáš „Godzilla“ Hranička (SKP Pardubice) –Šampalík  (BC Star Plzeň)

Neuvěřitelné se stalo skutkem a Godzillák měřící 200cm našel v ringu vyššího soupeře ( odhadem 210cm). Toho se však nezalekl a ukázal krásný bojovný výkon a soupeře drtil od začátku do konce zápasu. Projevila se zde jeho svědomitá příprava a na své konto si připisuje další vítězství jednoznačně na body.

(Visited 22 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail