<meta name=
Praha, Radotín

Praha, Radotín

8. Únor 2009 | Vložil: Josef Pohl

7. únor 

V restauraci Berounka se konalo další střetnutí boxerů ze středočeské oblasti. Náš klub zde reprezentovala trojice boxerů v těžkých vahách Petr kopřiva, Marcel Balog a Tomáš „Godzilla“ Hranička.
S dvěmi výhrami a jednou diskutabilní prohrou jsme se opět zařadili mezi nejúspěšnější kluby.

Muži:

Váha do 81kg:  Petr Kopřiva (SKP Pardubice) – Váchal  ( OSA Praha)

Petr  odvedl proti bojovnému soupeři zodpovědný a taktický výkon, kdy celý zápas boxoval převážně z ústupu a nedovolil pražskému soupeři bodovat. Tento zápas vyhrál jednoznačně na body.

Váha do 91kg: Marcel Balog (SKP Pardubice) – Vencl (SKP Školy Praha)

V utkání dvou již zkušených boxerů vyhrál první kolo pražský borec, který byl fyzicky zdatnější. Ovšem od druhého kola už převzal taktovku nad zápasem Marcel, který krásně bodoval ze zadní ruky a vyčerpaného soupeře až do konce zápasu honil po ringu.  Bohužel rozhodčí viděli výhru domácího borce, za což si „vysloužili“ pískot od diváků.

Váha nad 91kg:  Tomáš „Godzilla“ Hranička (SKP Pardubice) –Kuchař (BC Žižkov)

 Tomáš nastoupil proti, u něj nezvykle, ještě vyššímu soupeři a v prvním kole si svého boxersky méně zkušeného soka pouze „oťukával“. Ve druhém již zařadil vyšší rychlostní stupeň a soupeře přejel v sériích. Zápas se skončil v polovině druhého kola po pěkné sérii v rohu ringu. Vyhrává Godzillák RSC ve II. kole.

Další kolo II. ligy boxu můžů se uskuteční 28.3. v Českých Budějovicích.

(Visited 38 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail