<meta name=
Galaodpoledne boxu Trutnov

Galaodpoledne boxu Trutnov

23. Únor 2015 | Vložil: Jan Cibulka
22.5.2014  byl náš oddíl pozván na galaodpoledne boxu, které pořádal oddíl BC LOKO Trutnov, Pardubice zde reprezentovala trojice boxerů ve složení Ahmed Hamid, Filip Škrabal a Zdeněk Marek.

do 57kg:

Ahmed „Amir“ HAMID (SKP Pardubice) – MAXA (BC LOKOTrutnov)

     Ahmed si v odvetném zápase vedl od počátku skvěle, kdy opět prokázal velkou vůli po vítězství a „tah na branku“. Soupeř mu ovšem nedal nic zadarmo a tak byl k vidění, v dané věkové kategorii, mimořádně bojovný zápas, v němž ale vyhrál Ahmed jednoznačně na body.

do 75kg:

Zdeněk MAREK (SKP Pardubice) – ZUBKO (BC LOKOTrutnov)

     Vyrovnaný souboj dvou začínajících boxerů, který rozhodla o něco lepší fyzička a bojovnost domácího borce. Prohráli jsme těsně na body.

do 75kg:

Filip Škrabal (SKP Pardubice) – KUBÁT (BC LOKOTrutnov)

     Ve vyhecovaném zápase dvou již velmi zkušených borců si první kolo pro sebe připsal domácií Kubát. Od druhého kola se však dění v ringu otočilo a  v dlouhých sériích u těla začal dominovat Filip, který soupeře přebíjel. I poslední dějství bylo v režii našeho borce a tak jsme se mohli radovat ze zasloužené výhry na body.Více informací i s fotografiemi na webu Trutnovinky.  Závěrem bych chěl poděkovat našim trutnovským kamarádům za pozvání a skvělou organizaci.

(Visited 135 times, 1 visits today)
facebooktwitterpinterestmail